ΑΓΡΟΤΗΣ Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία ΑΓΡΟΤΗΣ Ε.Π.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στις 14 Φεβρουαρίου του 2003, με σκοπό να παρέχει την κατάλληλη επιστημονική στήριξη και τεχνογνωσία στο Θεσσαλό παραγωγό, έτσι ώστε αυτός να αναπτύξει μια σύγχρονη και βιώσιμη επιχείρηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής, αλλά και να προσφέρει στον καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα της εύφορης θεσσαλικής πεδιάδας.

Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από διεθνείς φορείς.

Τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 14 στη Λάρισα.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε οικόπεδο 10.000 m2 στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας, όπου είναι εγκαταστημένη μια υπερσύγχρονη και αυτοματοποιημένη μονάδα επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας οσπρίων, καθώς και χώροι αποθήκευσης & ψυκτικοί θάλαμοι 3.000 m2.

Τοποθεσία εργοστασίου Αγ.Ανάργυροι Λάρισας

εγκαταστασεις αγροτη
κτημα αγροτη ελληνικη φαβα
κτημα αγροτη αλευρι χωρις γλουτενη
κτημα αγροτη ελληνικο ρυζι
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή και η τυποποίηση ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΣΠΡΙΩΝ προσφέροντας στον καταναλωτή κορυφαία, σταθερή και εγγυημένη ποιότητα.

Η φιλοσοφία της εταιρείας επικεντρώνεται στο τρίπτυχο

01.
Καταναλωτής

Η ποιότητα των προϊόντων μας φροντίζουμε ώστε να είναι η καλύτερη δυνατή, προσπαθώντας ταυτόχρονα στην ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των καταναλωτών.

02.
Εργαζόμενοι

Παρέχουμε άριστες συνθήκες εργασίας. Το εργασιακό περιβάλλον της διέπεται από κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης για το κοινό μας παρόν και μέλλον.

03.
Περιβάλλον

Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος, γι’ αυτό και η εταιρεία μας εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης που παρέχει στον καταναλωτή πλήρη ιχνηλασιμότητα και ασφάλεια των προϊόντων (από το χωράφι στο ράφι και από το ράφι στο χωράφι του κάθε παραγωγού).

espa