« ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ»
  Αρχική Η Εταιρεία Επικοινωνία
 
Ποιοτικός Έλεγχος
Ολοκληρωμένη διαχείριση

Προϊόντα
Φακές Λάρισας (Φακή Σάμος)
Ρύζι
Φασόλια Λάρισας
Ρεβίθια Λάρισας


Συνταγές
ΦΑΣΟΛΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΛΑΚΙ
ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ (φαλάφελ)
ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟ
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΜΠΟΥΚ
ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
περισσότερες συνταγές...
 
Από το κτήμα του Αγρότη
στην κουζίνα σας...
 
 
ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΡΥΖΙ
 
ΥΛΙΚΑ:
1 μέρος ρύζι κίτρινο
2 1/2 μέρη ζωμό στραγγισμένο ή νερό
βούτυρο
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε κατσαρόλα στη φωτιά με το ζωμό να βράσει. Πλένουμε πολύ καλά το ρύζι και μόλις αρχίσει να βράζει ο ζωμός το ρίχνουμε μέσα. Ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά να σιγοβράσει με μισοσκεπαζμένη την κατσαρόλα.
Δοκιμάζουμε, αν χρειάζεται προσθέτουμε αλάτι και κατεβάζουμε απ΄΄ο τη φωτιά όταν πιεί όλο το ζουμί και κάνει τρύπες στην επιφάνεια. Σκορπάμε στην επιφάνεια φρέσκο βούτυρο κομματάκια ή λιωμένο και σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μια πετσέτα να φουσκόσει. Το αφήνουμε για λίγο και σερβίρουμε. Αν βάλουμε μόνο νερό πρέπει να τονίσουμε περοσσότερο το αλάτι και το βούτυρο.

 
   
  Copyright © Αγρότης ΕΠΕ . All rights Reserved
κατασκευή ιστοχώρου
theWebPower